foto

Doug Chapin

  • nar. 18.4.1950 (68 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1997 Pánská jízda
1993 Tina Turner
1986 American Anthem
1984 Dovolená snů
1983 Missing Pieces (TV film)
1982 Pandemonium
1980 Belle Starr (TV film)
1979 When a Stranger Calls

Herecká filmografie

Filmy

1975 Best Friends
1974 Kam zmizeli všichni lidé? (TV film)
1965 Inherit the Wind (TV film)
1963 Ladybug Ladybug

TV seriály

1974 Police Woman (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Somerset (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace