foto

Jeff Bergman

  • nar. 10.7.1960 (59 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Batman vs. Two-Face
The Jetsons & WWE: Robo-WrestleMania!
2015 Flintstoneovi & WWE: Mela doby kamenné
2002 The Jetsons: The Best Son (TV film)
2001 The Jetsons: Father & Son Day (TV film)

TV seriály

2020 Náš malovaný prezident (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
Looney Tunes: Nové příběhy (TV seriál)
The Legend of Burrito Monday (S03E52)
Undercover Bunny (S03E51)
The Wrong Stuff / The Magnificent Millicent (S03E50)
další epizody (26)
2019 Looney Tunes Cartoons (TV seriál)
Yabba-Dabba Dinosaurs! (TV seriál)
Náš malovaný prezident (TV seriál)
Space Force (S02E10)
Save the Right (S02E09)
Climate Change (S02E08)
další epizody (10)
Looney Tunes: Nové příběhy (TV seriál)
CinderPorker (S03E26)
Bonjour, DarkBat / Renaissance Fair-Thee-Well (S03E25)
Sam the Roughrider / Fool's Gold (S03E24)
další epizody (26)
2018 Náš malovaný prezident (TV seriál)
Militarization (S01E17)
Civil War (S01E16)
The Wall (S01E15)
další epizody (17)
2017 Griffinovi (TV seriál)
The Dating Game (S15E14)
2016 Griffinovi (TV seriál)
Chris Has Got a Date, Date, Date, Date, Date (S15E05)
2015 Griffinovi (TV seriál)
Peternormal Activity (S14E04)
Pilling Them Softly (S14E01)
2014 Rick a Morty (TV seriál)
Rixty Minutes (S01E08)
Griffinovi (TV seriál)
The Simpsons Guy (S13E01)
2013 Looney Tunes: Úžasná show (TV seriál)
SuperRabbit (S02E26)
Best Friends Redux (S02E25)
Mr. Weiner (S02E24)
další epizody (16)
Griffinovi (TV seriál)
The Giggity Wife (S11E11)
2012 Looney Tunes: Úžasná show (TV seriál)
A Christmas Carol (S02E10)
It's a Handbag (S02E09)
The Stud, the Nerd, the Average Joe and the Saint (S02E08)
další epizody (13)
2011 Looney Tunes: Úžasná show (TV seriál)
The Float (S01E23)
Beauty School (S01E22)
French Fries (S01E21)
další epizody (23)
2010 Cleveland show (TV seriál)
Buried Pleasure (S01E13)
Love Rollercoaster (S01E11)
2009 Griffinovi (TV seriál)
Family Goy (S08E02)
Stew-roidy (S07E13)
Kdo je bez viny (S07E09)
2007 Griffinovi (TV seriál)
Peterova dcera (S06E07)
Padre de familia (S06E06)
Věřte, nevěřte, Joe má našlápnuto (S06E03)
další epizody (7)
2006 Griffinovi (TV seriál)
Ženský svět podle Petera (S05E07)
Peterova sportovní kariéra (S04E20)

Dokumentární

2016 Documentary Now! (TV seriál)
Mr. Runner Up: My Life as an Oscar Bridesmaid, Part 2 (S02E07)
2012 Oliver Stone: Neznámé dějiny Spojených států (TV seriál)
Vzestup spravedlivých (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky