foto

Mai Nakahara

  • nar. 23.2.1981 (37 let)
    Hyōgo, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fairy Tail
2016 RS Keikaku: Rebirth Storage (TV film)
Strike the Blood II
2015 Aki no Kanade (TV film)
Aria The Avvenire
Gekidžóban Aoki hagane no arpeggio: Ars Nova – Cadenza
Girls und Panzer gekidžóban
2013 Higurashi no naku koro ni kaku: Outbreak
Namiučigiwa no Muromi-san: Pangea čótairiku no Muromi-san
2012 Gekidžóban Fairy Tail: Hó'ó no miko
High School DxD
Mahō tsukai nara miso o kue!
Tantei Opera Milky Holmes: Alternative (TV film)
To Love-Ru: Trouble - Darkness
2011 Fairy Tail
Higurashi no naku koro ni Kira
2009 Denpateki na kanodžo
Higuraši no naku koro ni: Čikai
Tales of Vesperia: The First Strike
Utawarerumono OVA
Ókami to kóšinrjó II: Ókami to kohakuiro no júucu
2008 Tóhó nidži sósaku dódžin anime: Musó kakjó
2007 Gekidžóban Clannad
2006 BALDR FORCE EXE Resolution
Kaleido Star: Good da yo! Goood!!
Mai-Otome Zwei
2005 Boku wa imóto ni koi o suru
Kaleido Star: Legend of Phoenix - Layla Hamilton Monogatari
Sentó jósei šódžo tasukete! Mave-chan
2004 DearS: OVA
Ichigeki sacchū!! Hoihoi-san
Kaleido Star: Aratanaru Tsubasa - Extra Stage
2003 Mósó kagaku Series: Wandaba Style – Mix Juice no cukurikata

TV seriály

2017 Fate/Apocrypha (TV seriál)
Keppeki danši! Aojama-kun (TV seriál)
Učóten kazoku 2 (TV seriál)
2016 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal: Season III (TV seriál)
Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Mirai hen (TV seriál)
Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Zecubó hen (TV seriál)
Durarara!!×2: Kecu (TV seriál)
Girlish Number (TV seriál)
High School Fleet (TV seriál)
Lostorage Incited Wixoss (TV seriál)
Ošiete! Galko-čan (TV seriál)
Qualidea Code (TV seriál)
Ragnastrike Angels (TV seriál)
Saidžaku muhai no Bahamut (TV seriál)
Sakamoto desu ga? (TV seriál)
Thunderbolt Fantasy: Tóri ken júki (TV seriál)
Udon no kuni no kin'iro kemari (TV seriál)
Šónen Maid (TV seriál)
2015 Charlotte (TV seriál)
Danna ga nani o itteiru ka wakaranai ken: 2 sureme (TV seriál)
Durarara!!×2: Ten (TV seriál)
Gakusen toši Asterisk (TV seriál)
Hidan no Aria AA (TV seriál)
Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru. Zoku (TV seriál)
Jamada-kun to 7 nin no madžo (TV seriál)
Mahó šódžo lyrical Nanoha ViVid (TV seriál)
Moje love story! (TV seriál)
Ranpo Kitan: Game of Laplace (TV seriál)
Saenai Heroine no sodatekata (TV seriál)
The Rolling Girls (TV seriál)
2014 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
Cross Ange: Tenshi to ryū no Rondo (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Gekkan šódžo Nozaki-kun (TV seriál)
Girlfriend (Kari) (TV seriál)
Gundam G no Reconguista (TV seriál)
Iššúkan Friends. (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Mekakucity Actors (TV seriál)
Rail Wars! (TV seriál)
Seirei cukai no Blade Dance (TV seriál)
Ókami šódžo to kuro ódži (TV seriál)
Širobako (TV seriál)
2013 AKB0048 Next Stage (TV seriál)
Cyclops šódžo Saipú (TV seriál)
Golden Time (TV seriál)
Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru. (TV seriál)
Kill La Kill (TV seriál)
Namiučigiwa no Muromi-san (TV seriál)
Photokano (TV seriál)
Servant x Service (TV seriál)
Strike the Blood (TV seriál)
Učóten kazoku (TV seriál)
Čúnibjó demo koi ga šitai! Ren (TV seriál)
2012 AKB0048 (TV seriál)
Džinrui wa suitai šimašita (TV seriál)
Hidamari Sketch x Honeycomb (TV seriál)
Medaka Box: Abnormal (TV seriál)
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse (TV seriál)
Saki: Ačigahen – Episode of Side-A (TV seriál)
Sengoku Collection (TV seriál)
2011 Dantalian no šoka (TV seriál)
Hidan no Aria (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon (TV seriál)
Mawaru Penguindrum (TV seriál)
Pretty Rhythm: Aurora Dream (TV seriál)
Sekaiiči hacukoi (TV seriál)
Tiger & Bunny (TV seriál)
Zuzčina ZOO (TV seriál)
2010 Angel Beats! (TV seriál)
Durarara!! (TV seriál)
Hidamari Sketch x Hošimiccu (TV seriál)
Katanagatari (TV seriál)
Otome jókai Zakuro (TV seriál)
Seikon no Qwaser (TV seriál)
Tantei Opera Milky Holmes (TV seriál)
Ókami-san to šičinin no nakamatači (TV seriál)
2009 Aoi hana (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Kókaku no Regios (TV seriál)
Ladies versus Butlers! (TV seriál)
Ristorante Paradiso (TV seriál)
Saki (TV seriál)
Slayers Evolution-R (TV seriál)
Sora o kakeru šódžo (TV seriál)
Taišó jakjú musume. (TV seriál)
Tears to Tiara (TV seriál)
Tokyo Magnitude 8.0 (TV seriál)
2008 Blassreiter (TV seriál)
Clannad After Story (TV seriál)
Hokuto no ken Raó gaiden: Ten no haó (TV seriál)
Kannagi (TV seriál)
Kjóran kazoku nikki (TV seriál)
Persona -trinity soul- (TV seriál)
Vampire Knight (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
Ókami to kóšinrjó (TV seriál)
2007 Bamboo Blade (TV seriál)
Clannad (TV seriál)
Higurashi no naku koro ni Kai (TV seriál)
Idolmaster Xenoglossia (TV seriál)
Kami-čama Karin (TV seriál)
KimiKiss pure rouge (TV seriál)
Mahó šódžo Lyrical Nanoha StrikerS (TV seriál)
Myself; Yourself (TV seriál)
Sola (TV seriál)
Šugo Chara! (TV seriál)
2006 Amaenaide yo!! Katsu!! (TV seriál)
Aria the Natural (TV seriál)
Cuyokiss Cool x Sweet (TV seriál)
Higuraši no naku koro ni (TV seriál)
Jamato nadešiko šiči henge (TV seriál)
Kage Kara Mamoru! (TV seriál)
Lovedol: Lovely Idol (TV seriál)
Magikano (TV seriál)
Strawberry Panic (TV seriál)
Tactical Roar (TV seriál)
Utawarerumono (TV seriál)
2005 Amaenaide jo!! (TV seriál)
Gunparade Orchestra (TV seriál)
Happy Seven: The TV Manga (TV seriál)
Mai-Otome (TV seriál)
Noein: Mó hitori no kimi e (TV seriál)
Trinity Blood (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! Charming (TV seriál)
2004 Bókjaku no senricu (TV seriál)
DearS (TV seriál)
Gankucuó (TV seriál)
Hikari to mizu no Daphne (TV seriál)
Mai-HiME (TV seriál)
Midori no hibi (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Wonderful (TV seriál)
Čódžúšin Gravion Zwei (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!!: Second Season (TV seriál)
2003 .hack//Tasogare no udewa densecu (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Maburaho (TV seriál)
Matantei Loki Ragnarok (TV seriál)
Mouse (TV seriál)
Mósó kagaku Series: Wandaba Style (TV seriál)
Onegai Twins (TV seriál)
Popotan (TV seriál)
UFO Princess Valkyrie: Džúnigacu no jasókjoku (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Golden (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!! (TV seriál)
2002 Spiral: Suiri no kizuna (TV seriál)
UFO Princess Valkyrie (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! (TV seriál)
Čódžúšin Gravion (TV seriál)
Šičinin no Nana (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace