foto

Čó

  • nar. 15.12.1957 (62 let)
    Kónosu, Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban One Piece STAMPEDE
2018 Gekidžóban Nacume júdžinčó: Ucusemi ni musubu
Učú Senkan Jamato 2202: Ai no senšitači – Daijonšó tenmei hen
2017 Učú Senkan Jamato 2202: Ai no senšitači – Daisanšó džun'ai hen
2016 One Piece Film Gold
2015 < harmony />
One Punch Man: Road to Hero
2014 Učú senkan Jamato 2199: Hoši meguru hakobune
2013 Hana-saku iroha: Home Sweet Home
Hidamari Sketch: Sae Hiro socugjó-hen
Nacume júdžinčó: Njanko-sensei to hadžimete no ocukai
2012 Buta (TV film)
Eiga Crayon Šin-čan: Araši o jobu! Ora to učú no Princess
One Piece Film Z
Učú senkan Jamato 2199
2011 Astarotte no omoča! EX
Dopis pro Momo
Hidamari Sketch x SP (TV film)
ONE PIECE 3D Mugiwara čeisu
2010 O statečné včelce
One Piece Film: Strong World - Episode 0
2009 One Piece Film: Strong World
Redline
2008 Hells
2007 Futacu no kurumi (TV film)
2006 Kikóši Enma
2004 Animation seisaku shinkō Kuromi-chan 2
Inujaša: Guren no hóraidžima
2003 Inujaša: Tenka hadó no ken
2002 Bonobono: Kumomo no ki no koto
Inuyasha - Kagami no naka no mugenjō
Kikó heidan J-Phoenix PF Lips šótai
2001 Inuyasha - Toki o koeru omoi
Šinseiki inma seiden
1998 Spriggan
1997 Jungle taitei
1996 Angel ga tonda hi
Hamelin no Violin Hiki
Landlock
1994 Compiler
Inma jódžo
1993 Jóseiki Suikoden: Masei Kórin
1992 Den'ei šódžo: Video girl AI
Kjúkjoku no sex adventure Kamasutra

TV seriály

2018 High Score Girl (TV seriál)
Merc storia: Mukirjoku šónen to bin no naka no šódžo (TV seriál)
2017 Chain Chronicle: Haecceitas no hikari (TV seriál)
Kaito x Ansa (TV seriál)
Sakura Quest (TV seriál)
2016 Bůh žehnej tomuto nádhernému světu (TV seriál)
Dóbucu sentai džúódžá (TV seriál)
Ojisan to Marshmallow (TV seriál)
2015 Dóšitemo eto ni hairitai (TV seriál)
Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV seriál)
Military! (TV seriál)
Ranpo Kitan: Game of Laplace (TV seriál)
Tantei kageki Milky Holmes TD (TV seriál)
2014 Blade & Soul (TV seriál)
Momo kjun Sword (TV seriál)
Mušiši zoku šó (TV seriál)
Ore, Twintails ni narimasu. (TV seriál)
Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
2013 Hakkenden: Tóhó hakken ibun (TV seriál)
Jujušiki (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
Maojú maó júša (TV seriál)
2012 Chiisana oji-san (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Hidamari Sketch x Honeycomb (TV seriál)
Kill Me Baby (TV seriál)
Lupin the Third: Mine Fudžiko to iu onna (TV seriál)
Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
Učú kjódai (TV seriál)
2011 Astarotte no omoča! (TV seriál)
Gosick (TV seriál)
Hana-saku iroha (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
Kidó senši Gundam AGE (TV seriál)
Kore wa Zombie desu ka? (TV seriál)
Nekogami jaojorozu (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
Tiger & Bunny (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
2010 Arakawa Under the Bridge (TV seriál)
Arakawa Under the Bridge*2 (TV seriál)
Bakuman. (TV seriál)
Heroman (TV seriál)
Hidamari Sketch x Hošimiccu (TV seriál)
Jewelpet Tinkle (TV seriál)
Kidó senši Gundam Unicorn (TV seriál)
Nurarihjon no mago (TV seriál)
Tantei Opera Milky Holmes (TV seriál)
Tegami bači: Reverse (TV seriál)
2009 Gokudžó!! Meča mote iinčó (TV seriál)
Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
Major (2009) (TV seriál)
Marie & Gali (TV seriál)
Pandora Hearts (TV seriál)
Čeburaška arere? (TV seriál)
2008 Casshern Sins (TV seriál)
D.C.II S.S.: Da Capo II Second Season (TV seriál)
Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
Hidamari Sketch × 365 (TV seriál)
Himicu: The Revelation (TV seriál)
Kaiba (TV seriál)
Mórjó no hako (TV seriál)
Nacume júdžinčó (TV seriál)
Wellber no monogatari: Sisters of Wellber – Dai ni maku (TV seriál)
Yes! Precure 5 Go Go! (TV seriál)
2007 Blue Dragon (TV seriál)
Claymore (TV seriál)
Deltora Quest (TV seriál)
Dragonaut: The Resonance (TV seriál)
Gjakkjó burai Kaidži: Ultimate Survivor (TV seriál)
Hidamari Sketch (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
MapleStory (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
Rocket Girls (TV seriál)
Wellber no monogatari: Sisters of Wellber (TV seriál)
Šigurui (TV seriál)
2006 Digimon Savers (TV seriál)
Galaxy Angel Rune (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Klub společníků óranské střední (TV seriál)
Lemon Angel Project (TV seriál)
Negima!? (TV seriál)
Pumpkin Scissors (TV seriál)
Wanwan Celepoo: Sore juke! Tecunošin (TV seriál)
2005 Akuei to Gaččinpo: Tenkomori (TV seriál)
Amaenaide jo!! (TV seriál)
Basilisk: Kóga ninpó čó (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Futakoi Alternative (TV seriál)
Futari wa Precure Max Heart (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Idaten Jump (TV seriál)
Ičigo Marshmallow (TV seriál)
Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
Kóčú ódža Mušiking: Mori no tami no densecu (TV seriál)
2004 Akuei to Gaččinpo (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Gakuen Alice (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
Júgo kóšódžin (TV seriál)
Sweet Valerian (TV seriál)
Transformers: Energon (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Ašita no Nadja (TV seriál)
Bóken Júki Plusterworld (TV seriál)
Croket! (TV seriál)
Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
E's Otherwise (TV seriál)
Gunslinger Girl (TV seriál)
Mezzo DSA (TV seriál)
Midnight Horror School (TV seriál)
Wonder Bebil-kun (TV seriál)
Šucugeki! Machine Robo Rescue (TV seriál)
2002 Ai jori aoši (TV seriál)
Bakutō sengen Daigunder (TV seriál)
Mahoromatic: Motto ucukušii mono (TV seriál)
Panyo Panyo Di Gi Charat (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children – Light & Dark (TV seriál)
2001 Cyborg 009: The Cyborg Soldier (TV seriál)
Daisuki! Bubu Čača (TV seriál)
Groove Adventure Rave (TV seriál)
Scryed (TV seriál)
Z.O.E Dolores, i (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Muteki ó Tri-Zenon (TV seriál)
1999 Bubu Čača (TV seriál)
GTO (TV seriál)
Kamikaze kaitó Jeanne (TV seriál)
Madžucuši Orphen Revenge (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
ToHeart (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Bomberman B-Daman Bakugaiden (TV seriál)
Kaikecu džóki tanteidan (TV seriál)
Sexy Commando gaiden: Sugoi jo!! Masaru-san (TV seriál)
Super Milk-čan (TV seriál)
1997 Kindaiči šónen no džikenbo (TV seriál)
Kjokudžicu no kantai (TV seriál)
Rekka no honó (TV seriál)
Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Ie naki ko Remi (TV seriál)
Kaikecu Zorro (TV seriál)
Saber Marionette J (TV seriál)
1995 Ike! Inačú takkjúu (TV seriál)
Mama wa pojopojosaurus ga osuki (TV seriál)
1994 Ai to júki no Pig Girl tonde Búrin (TV seriál)
Montana Jones (TV seriál)
1992 Crayon Šin-čan (TV seriál)
Hana no mahócukai Mary Bell (TV seriál)
Mikan enikki (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky