foto

Wookie Mayer

  • nar. 27.10.1954 (64 let)
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Inga Lindström: Ten správný odstín lásky (TV film)
Rosamunde Pilcher: Navždy svoji (TV film)
2015 Mord in bester Gesellschaft - Die Täuschung (TV film)
2009 Lindenstraße: Terror (studentský film)
2006 Svědectví vraždy: Nový život (TV film)
2005 Doktor v Provence (TV film)
Dr. Sommerfeld - Zwischen allen Stühlen (TV film)
2002 SOS Barracuda: Srdečné pozdravy z Palmy (TV film)
2000 Zwei Mädels auf Mallorca - Die heißeste Nacht des Jahres (TV film)
1999 Beach Bikini Party
Oskar und Leni
Rosamunde Pilcherová: Kouzlo lásky (TV film)
1998 Freiwild (TV film)
1997 Requiem für etwas, das sehr klein ist
1996 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Entscheidungen (TV film)
1995 Der Schatztaucher (TV film)
1994 Fantom: Hon na Dagoberta (TV film)
Main Station Maestoso (studentský film)
Zwei an der Strippe (TV film)
1991 Anwalt Abel - Noch Zweifel, Herr Verteidiger (TV film)
Aus gutem Grund
Freispiel
Wolkenkratzer (studentský film)
1990 Wahre Liebe (TV film)
1989 Bodo
Inschallah
Männer vom K3 - Volle Deckung, Kopf runter!, Die (TV film)
Poslední tanec
1988 Cesta zhýčkaného dítěte
Die Beute (TV film)
Mit Leib und Seele
1987 Kdy, když ne teď (TV film)
1985 Nur Frauen, kein Leben

TV seriály

2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2007 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
1998 Mallorca (TV seriál)
1997 S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Der König (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Happy Holiday (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Heimat 2 - Chronique d'une jeunesse (TV seriál)
Marienhof (TV seriál)
1991 Im Schatten der Gipfel (TV seriál)
1990 Ein Haus in der Toscana (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
Tucet špinavců (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Lindenstraße (TV seriál)
1983 Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace