foto

Dominick Dunne

  • nar. 29.10.1925
    Hartford, Connecticut, USA
  • zem. 26.8.2009 (83 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1978 Users, The (TV film)
1973 Ash Wednesday
1972 Play It As It Lays
1971 Panika v Needle Parku

TV seriály

1948 Studio One (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1996 V očistci (TV film) - kniha
1991 Nežádoucí láska (TV film) - kniha
1990 People Like Us (TV film) - kniha
1987 Dvě paní Grenvillové (TV film) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 919 Fifth Avenue (TV film)
1978 Users, The (TV film)

Host

TV pořady

1998 Roseanne Show, The (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace