foto

Luisa Fernanda Gaona

  • nar. 1944
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Con mucho cariño
Gusanos de seda
1974 Odio a mi cuerpo
1973 Celos, amor y Mercado Común
1970 Zahrada rozkoší

TV seriály

2013 Vive cantando (TV seriál)
2009 De repente, los Gómez (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
2006 Yo soy Bea (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
Robles, investigador (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Petra Delicado (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
1996 Hostal Royal Manzanares (TV seriál)
La revista (TV seriál)
Querido maestro (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Hermanos de leche (TV seriál)
1993 Encantada de la vida (TV seriál)
Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1986 Turno de oficio (TV seriál)
1985 Comedia musical española, La (TV seriál)
1983 Lecciones de tocador (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Teatro para todos (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky