foto

Tony Isbert

  • nar. 5.12.1950 (69 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 La Hermandad
2012 Mediterranean Blue
2011 Nos veremos en el infierno
1999 Drsný chlapi (TV film)
Familia... 30 años después, La (TV film)
La ciudad de los prodigios
1998 La vuelta de El Coyote
1997 Blasco Ibáñez (TV film)
1995 Casa en las afueras, Una
1994 Cautivos de la sombra
1993 Cartas desde Huesca
1992 Beso del sueño, El
1991 Nesmrtelné hříchy
1990 Průrva
1989 La luna negra
Oro fino
Souboj pěstí
1988 Garum (fantástica contradicción)
1987 Descanse en piezas
1986 El espectro de Justine
Más allá de la muerte
Pasos largos
1985 Huella del crimen: El caso del cadáver descuartizado, La (TV film)
Perras callejeras
1984 Christina y la reconversión sexual
1982 Pequeña movida, Una
1980 Amante ingenua, La
1979 Los mitos: Fedra (TV film)
1978 Enigma rosso
Réquiem por un empleado
1977 Juventud drogada
Tres días de noviembre
1976 Ambiciosa
Comando Txikia (Muerte de un presidente)
Haz la loca... no la guerra
Inquisición
Secuestro
1975 Clan de los Nazarenos, El
Como matar a papá... sin hacerle daño
Cruz del diablo, La
No matarás
Olvida los tambores
1974 Chicas de alquiler
1973 Nadie oyó gritar
Saga de los Drácula, La
1972 Dům bez hranic
Estratto dagli archivi segreti della polizia di una capitale europea
1971 Gallos de la madrugada, Los
¿Es usted mi padre?
1970 Mejor del mundo, El
1969 Carola de día, Carola de noche

TV seriály

2011 Ángel o demonio (TV seriál)
2000 Robles, investigador (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Nada es para siempre (TV seriál)
1998 Tio Willy (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
1995 Curro Jiménez: El regreso de una leyenda (TV seriál)
1994 Vecinos (TV seriál)
¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1992 Crónicas del mal (TV seriál)
Fantômes en héritage (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1988 Modrá krev (TV seriál)
Olivar de Atocha, El (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Segunda Enseñanza (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1984 Proceso a Mariana Pineda (TV seriál)
Teresa de Jesús (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
Desastres de la guerra, Los (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
1971 Del dicho al hecho (TV seriál)
Ficciones (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky