foto

Eva León

  • nar. 14.1.1948 (71 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Cartas de Sorolla (TV film)
2001 Héroes de cartón
1994 Don Jaume, el conquistador
Mujer de tu vida 2: La mujer gafe, La (TV film)
1992 Abuelo, la condesa y Escarlata la traviesa, El
1989 Las Cosas del Querer
1988 La mujer de tu vida: La mujer oriental (TV film)
Pasodoble
1987 Chicas del Tanga, Las
Qui t'estima, Babel?
1986 Amazones du temple d'or, Les
1985 La mansión de los muertos vivientes
1984 Bahía blanca
Gran quiniela, La
¿Cuánto cobra un espía?
1983 Voces de muerte
1982 Chispita y sus gorilas
Rolls para Hipólito, Un
1980 Con el culo al aire
1979 El caminante
1978 El último guateque
Estimado Sr. juez...
Lovec jelenů
1977 Casa de citas
Me siento extraña
Túnel, El (TV film)
Virilidad a la española
1976 Inquisición
Mayordomo para todo
Otra alcoba, La
Señor está servido, El
1975 Hagiga Le'enayim
Mi mujer es muy decente, dentro de lo que cabe
Muerte de un quinqui
Pasajeros, Los
Vicio y la virtud, El
1974 Dormir y ligar: todo es empezar
Obsesiones de Armando, Las
Odio a mi cuerpo
Polvo eres...
Vudú sangriento
1973 Autopsia
Casa Flora
Celos, amor y Mercado Común
Lo verde empieza en los Pirineos
Ojos azules de la muñeca rota, Los
1972 Cera virgen, La
Mil millones para una rubia

TV seriály

1995 Médico de familia (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1992 Crónicas del mal (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)
Para Elisa (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
1984 El edén (TV seriál)
1983 Zahrada Venušina (TV seriál)
1979 Escrito en América (TV seriál)
1978 El hotel de las mil y una estrellas (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
1973 Dálkoví řidiči (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky