foto

Joan Llaneras

  • nar. 1943
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Yerma: Barren
2010 El baile de San Juan
2007 Muž z písku
1987 Lauaxeta, a los cuatro vientos
1984 Fuego eterno
1978 Las que empiezan a los quince ańos
1977 Abortar en Londres
El despertar de los sentidos
Marginadas, Las
Pubertad, adolescencia, la edad difícil
1976 Iconockaut
1975 Exorcismo
Metralleta 'Stein'
1974 Chicas de alquiler

TV seriály

2015 El ministerio del tiempo (TV seriál)
2011 Grand Hotel (TV seriál)
Isabel (TV seriál)
2009 90-60-90. Diario secreto de una adolescente (TV seriál)
Águila roja (TV seriál)
2008 Fago (TV seriál)
Guante blanco (TV seriál)
2006 Simuladores, Los (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál) - herec, a.z.
2004 ¿Se puede? (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Plats bruts (TV seriál)
1997 Vida en el aire, La (TV seriál)
1996 Menudo es mi padre (TV seriál)
1993 Lleno, por favor (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1988 Los mundos de Yupi (TV seriál)
1986 Segunda Enseñanza (TV seriál)
Tristeza de amor (TV seriál)
1976 La saga de los Rius (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1969 Vivir para ver (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Dokumentární

2006 Las locuras de Don Quijote

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky