foto

José María Cañete

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Mistrovské dílo
1997 Asunto interno
Duquesa roja, La
1995 Hombres siempre mienten, Los
Sálvate si puedes
1994 Historias de la puta mili
Pret-A-Porter
1993 Cómo ser infeliz y disfrutarlo
Madregilda
1992 No te cortes un pelo
1991 Cómo ser mujer y no morir en el intento
Les aparences enganyen
Taberna fantástica, La
1990 Ho sap el ministre?
Mujer de tu vida: La mujer infiel, La (TV film)
Tahiti's Girl
1989 Bueno y tierno como un ángel
La punyalada
Mujer de tu vida: La mujer inesperada, La (TV film)
Palomin útěk
1988 Diputada, La
1987 Extranger-oh! de la calle Cruz del Sur, El
La veritat oculta
Pasión lejana
Siesta
1986 El año de las luces
Radio Speed
1985 Buď nevěrná a nedívej se s kým
El Caballero del dragón
Parell d'ous, Un
Un, dos, tres... ensaïmades i res més
1984 Bajo en nicotina
Pà d'àngel
Případ Almeria
Victòria! 3: El seny i la rauxa
1983 El crack II
Escape from El Diablo
Fascista, doña Pura y el follón de la escultura, El
Genio en apuros, Un
Victoria! 2: El frenesí del 17
Victoria! La gran aventura d'un poble
1982 Jugando con la muerte
Porno: Situación límite
1981 Batalla del Porro, La
Inter Rail
La quinta del porro
Puente aéreo
1979 Alicia en la España de las maravillas
El periscopio
1978 Slušná rodina?
Vámonos, Bárbara
1977 20 v autě, 40 v posteli
1976 Viuda andaluza, La
1975 Španělské běsnění
1970 Bolero de amor
1968 Príncipe y la huerfanita, El
¡Cómo sois las mujeres!

TV seriály

1999 Ellas son así (TV seriál)
1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)
1995 Aquí hay negocio (TV seriál)
Juntas pero no revueltas (TV seriál)
Pepa y Pepe (TV seriál)
1993 Peor programa de la semana, El (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
Taller mecánico (TV seriál)
1988 Modrá krev (TV seriál)
1986 Escalera interior, escalera exterior (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
1981 Dubbelsvindlarna (TV seriál)

Dokumentární

1995 Un sueño de cine. Homenaje a Ana Belén (TV film) - a.z.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace