foto

Francisco Jarque

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Est de la brúixola, L'
2003 Cásate conmigo, Maribel
1993 El joven Picasso (TV film)
1992 Largo invierno, El
Mal de amores
Sevilla Connection
1991 Les aparences enganyen
1990 Ho sap el ministre?
La telaraña
1989 Bueno y tierno como un ángel
1988 Aire de un crimen, El
Garum (fantástica contradicción)
1987 Barrios altos
La senyora
Lorca, smrt básníka (TV film)
1986 Nuevos curanderos, Los
1985 El Caballero del dragón
1984 Pažbou do zubů
Victòria! 3: El seny i la rauxa
Yo amo la danza
1983 Fascista, doña Pura y el follón de la escultura, El
Victoria! 2: El frenesí del 17
Victoria! La gran aventura d'un poble
1982 Embarazados, Los
Leyenda del tambor, La
1981 Barcelona sur
Inter Rail
Krypta
La quinta del porro
1980 Campanada, La
Últimos golpes de 'El Torete', Los
1979 El periscopio
Los Bingueros
Proces proti Katalánii
¿Podrías con cinco chicas a la vez?
1978 Hombre llamado 'Flor de Otońo', Un
La Ràbia
Oskar a únosci
Slušná rodina?
Vámonos, Bárbara
1977 20 v autě, 40 v posteli
La dudosa virilidad de Cristóbal
Marginadas, Las
Pubertad, adolescencia, la edad difícil
1976 Largas vacaciones del 36, Las
Libertad provisional
1975 Clara es el precio
El precio del aborto
Metralleta 'Stein'
Španělské běsnění
1974 Inmorales, Los
Milión vrahových očí
1973 Busco tonta para fin de semana
Storia di karatè, pugni e fagioli
Tlustí bratři
1972 Caza del oro, La
Fabulosos de Trinidad, Los
Una Bala marcada
1971 Abre tu fosa, amigo, llega Sábata...
Señora casada necesita joven bien dotado
1970 Ať žijí novomanželé
Banda de los tres crisantemos, La
Piernas de la serpiente, Las
Triangulito, El
1969 Amor y medias
Chico, chica, ¡boom!
La respuesta
Las crueles
Picos Pardos a la ciudad, De
1968 Baldiri de la costa, El

TV seriály

1994 Makinavaja (TV seriál)
1988 Crònica negra (TV seriál)
1987 13 x 13 (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
1981 Dubbelsvindlarna (TV seriál)
1977 Zum kleinen Fisch (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace