foto

Alexander Woo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Manhattan (TV seriál)
Overlord (S02E04)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Konečně (S06E04)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Vše je pryč (S05E10)
Znovu se sejdeme (S05E04)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Studený šedý rozbřesk (S04E07)
Není tam (S04E01)
2010 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Všechno je zlomené (S03E09)
Mě to taky bolí (S03E03)
2009 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na druhé straně není nic (S02E12)
Časovaná bomba (S02E08)
Nic než krev (S02E01)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Čtvrtý muž v ohni (S01E08)
Začíná to jiskřit (S01E05)
2006 V utajení (TV seriál)
Salesman (S02E02)
2005 V utajení (TV seriál)
Intramural (S01E08)
Immigrant (S01E07)
2004 LAX (TV seriál)
Wonderfalls (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2008 True Blood-Lines: A New Type (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace