foto

Carol Dunn Trussell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1997 Prohnilá do morku kostí (TV film)
1994 Hodiny před smrtí
Pavučina klamu (TV film)
Roseanne: An Unauthorized Biography (TV film)
1992 Matkou za každou cenu (TV film)

TV seriály

2014 Hannibal (TV seriál)
Su-zakana (S02E08)
2013 Hannibal (TV seriál)
Savoureux (S01E13)
Relevés (S01E12)
Rôti (S01E11)
další epizody (13)
2011 The Lying Game (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Playboy Club (TV seriál)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Unnatural History (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Staneš se mou smrtí (S01E12)
Milovat znamená pohřbít (S01E11)
Nechci to slyšet (S01E10)
další epizody (12)
2006 What About Brian (TV seriál)
Moving Day (S01E03)
Two in Twenty-Four (S01E02)
Pilot (S01E01)
2001 Roswell (TV seriál)
The Departure (S02E21)
Off the Menu (S02E20)
Baby, It's You (S02E19)
další epizody (11)
2000 Roswell (TV seriál)
A Roswell Christmas Carol (S02E10)
Max in the City (S02E09)
Meet the Dupes (S02E08)
další epizody (22)
1999 Roswell (TV seriál)
The Balance (S01E10)
Heat Wave (S01E09)
Blood Brother (S01E08)
další epizody (9)
Ryan Caulfield: Year One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky