foto

Mark Hudis

  • nar. 19.2.1968 (52 let)
    Tarrytown, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Nepohádky (TV seriál)
Ever After (S02E10)
Lost and Found (S02E06)
2017 Jak prosté (TV seriál)
Umění triků a klamů (S05E20)
2016 Jak prosté (TV seriál)
Klobásový jed (S05E08)
2015 Hand of God (TV seriál)
A Bird in Hand (S01E07)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Nejsi k ničemu (S06E03)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Někdo koho znám z minulosti (S05E08)
Vítězí vždy ti mocní (S05E02)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Duše v ohni (S04E11)
Já a ďábel (S04E05)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
P.O.Box (S02E09)
Twitter (S02E02)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Slepičí polévka (S01E03)
2006 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Ledová královna (S08E12)
2005 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Poslední sbohem (S07E25)
Je po všem (S07E15)
2004 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Radost ze sexu (S07E07)
Bydlení na kolečkách (S06E24)
Zlato, nedělej to (S06E14)
2003 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Kyselá královna (S06E04)
Jen a jen moje chyba (S05E23)
Hej hej, co já bych mohl dělat (S05E18)
2002 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Černý pes (S05E09)
Narozeniny Hyda (S04E23)
Jackie říká sýr (S04E13)
2001 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Sbohem suteréne (S04E05)
Pro Kristovy rány! (S03E20)
2000 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Hydova vánoční párty (S03E09)
Diskotéka na bruslích (S03E05)
Přiznání (S02E19)
další epizody (4)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Redovy narozeniny (S02E10)
Hyde se stěhuje (S01E24)
Ukradené auto (S01E14)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Satan přichází (S01E08)
1995 Cybill (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky