foto

Pedro del Río

  • nar. 1926
    Valencia, Valencia, Španělsko
  • zem. 1991
    Valencia, Valencia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Huella del crimen 2: El crimen de Don Benito, La (TV film)
1990 Huella del crimen 2: El crimen de Perpignán, La (TV film)
1988 Španělský vojáček
1987 Espérame en el cielo
1986 Dragón Rapide
La Mitad del cielo
1985 Vieja música, La
1984 Feroz
1982 Démoni v zahradě
1981 Gary Coopere, jenž jsi na nebesích
1980 Chocolate
Despido improcedente
El crimen de Cuenca
Viva la clase media
1979 El día del presidente
Virgo de Visanteta, El
1978 Hombre que supo amar, El
Národní puška
Rebeldía
1977 Al fin solos, pero...
Niñas... al salón
1976 Retrato de familia
Žádost o ruku
1975 Pocit viny
1974 Televisor, El (TV film)
1968 Operación Mata Hari
1960 Paz empieza nunca, La

TV seriály

1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
1986 La voz humana (TV seriál)
Turno de oficio (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
1982 Ramón y Cajal (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
Original (TV seriál)
Pícaro, El (TV seriál)
Silencio, estrenamos (TV seriál)
1971 Crónicas de un pueblo (TV seriál)
Ficciones (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
Teatro de misterio (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace