foto

Kaisei Kamimura

  • nar. 25.2.1997 (21 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Čihajafuru: Kami no ku
Čihajafuru: Šimo no Ku
2015 Ore monogatari!!
2014 Kawaki

TV seriály

2018 Hanbun, Aoi (TV seriál)
2017 &Bišódžo (TV seriál)
Dansui! (TV seriál)
2011 Suzuki sensei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace