foto

Emil Győry

  • nar. 10.8.1937
    Pélmonostor, Jugoslávie
  • zem. 15.7.2014 (76 let)
    Pécs, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Jurij
Sacra Corona
1997 Balekok és Banditák
1990 Anyegin (TV film)
Egy államférfi vallomásai (TV film)
1980 Prolifilm (TV film)
1979 Használt koporsó (TV film)
1976 Gyémántok (TV film)
1974 Synové ohně
1973 Szeptember végén (TV film)

TV seriály

1981 Petőfi (TV seriál)
Feltámadott a tenger (E06)
Egy gondolat bánt engemet... (E05)
Szerelem gyöngyei (E04)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky