foto

István Gyürki

  • nar. 30.9.1947 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Balekok és Banditák
1994 Pá Drágám (TV film)
1992 Nem válok el! (TV film)
1982 Három szabó legények
1978 Osmdesát husarů
1974 Ezeregyéjszaka (divadelní záznam)
Makra

TV seriály

2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Velem vagy ellenem (S01E11)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Az egyszer-volt gyilkosságok (E06)
Zsarolni veszélyes (E05)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Borcsata (E04)
1974 Szép maszkok (TV seriál)
A helyettes, avagy a méltatlanul elfeledett első magyar pokoljáró históriája (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky