foto

Zsuzsa Mányai

  • nar. 25.7.1949
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 9.1.1999 (49 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Balekok és Banditák
Irány Kalifornia!
1995 A párduc és a gödölye (TV film)
1989 Gyilkosság két tételben (TV film)
1987 A fészek melege (TV film)
A nagy varázslat (TV film)
1986 A kertész kutyája (TV film)
1985 Hudba života
1984 Manželství s volným dnem
Milenci na odpoledne
Mrňousek a nezbedníci (TV film)
Torta az égen (TV film)
1983 Fekete császár (TV film)
Vonósnégyes
1982 A waterlooi csata (TV film)
1981 A hátvéd halála és feltámadása (TV film)
Hogyan csináljunk karriert? (TV film)
Szerencsétlen flótás (TV film)
1980 A Sipsirica (TV film)
1979 Drága jótevőnk (TV film)
Fogjuk meg és vigyétek!
1978 Amerikai komédia (TV film)
Fent a Spitzbergáknál (TV film)
Hullámzó vőlegény (divadelní záznam)
1977 Počestná noc
1976 Hongkongi paróka (divadelní záznam)
1974 Ki vágta fejbe Hudák elvtársat? (TV film)
1973 Az ember melegségre vágyik (TV film)
1972 Běž, aby tě chytili
1971 Tyúkfürösztés (TV film)
V městě čeká láska
1970 Csak egy telefon
Hatholdas rózsakert

TV seriály

1995 Éretlenek (TV seriál)
A meglepetés (S01E11)
1985 Kémeri (TV seriál)
Stella (E04)
A nuncius látogatása (E02)
1984 Linda (TV seriál)
A fotómodell (S01E02)
A szatír (S01E01)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Festés-mázolás (E03)
1978 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Iskolatársak voltak (S03E01)
1972 Mikrobi (TV seriál)
Bors (TV seriál)
Máté evangéliuma (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace