foto

Melinda Völgyi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Adrienna Pálová
2003 Revizoři
2001 Anarchisták
Spy Game
1997 Balekok és Banditák
1993 A pályaudvar lovagja (TV film)
1989 Margarétás dal (TV film)

TV seriály

2002 Linda (TV seriál)
Az ász (S04E03)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
1994 Öregberény (TV seriál)
Csirkevész (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace