foto

Levente Hidvégi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Gengszterfilm
1992 Három boltoskisasszony (TV film)
1988 Kiáltás és kiáltás
1972 Lid dosud prosí
1971 Agnus Dei
1969 Zimní vítr z jihu

TV seriály

2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Rendőrök és titkosszolgák (S03E02)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Az egyszer-volt gyilkosságok (E06)
1986 Linda (TV seriál)
Software (S02E06)
1979 Matyáš Sándor (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace