foto

Éva Tóth

  • nar. 4.7.1954 (65 let)
    Nagymaros, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Casting minden
1999 Gengszterfilm
1992 Roncsfilm
1984 Yerma
1980 Nárcisz és Psyché
1977 A váratlan utazás (TV film)

TV seriály

1989 Eszmélet (TV seriál)
Kései sirató (E05)
A József család (E01)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1849 (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace