foto

Chris Clough

  • nar. 1951
    Harrogate, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Killed by My Debt (TV film)
1996 The Bill: Target

TV seriály

2017 Rellik (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Dark Heart (TV seriál)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
Leap of Faith (S01E10)
The House Always Wins (S01E09)
My Brothers Keeper (S01E08)
další epizody (10)
2014 The Missing (TV seriál)
Till Death (S01E08)
Return to Eden (S01E07)
Concrete (S01E06)
další epizody (7)
2013 Skins (TV seriál)
Rise: Part 2 (S07E06)
Rise: Part 1 (S07E05)
Pure: Part 2 (S07E04)
další epizody (5)
2012 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2011 Sirens (TV seriál)
2010 Mimo podezření: Rudá Dahlia (TV seriál)
2009 Skins (TV seriál)
Finale (S03E10)
JJ (S03E07)
Naomi (S03E06)
další epizody (6)
2008 Skins (TV seriál)
Everyone (S02E10)
Cassie (S02E09)
Jal (S02E08)
další epizody (10)
2007 Skins (TV seriál)
Finale (S01E09)
Effy (S01E08)
Michelle (S01E07)
další epizody (9)
2005 Ghost Squad, The (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
2000 Black Cab (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2007 Skins (TV seriál)
Maxxie and Anwar (S01E06)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1989 Fair City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky