foto

Ángel Alcázar

  • nar. 29.5.1955
    Španělsko
  • zem. 17.4.2013 (57 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Malamuerte
2006 Frajer
Vzdálenost
2005 Vida y color
2003 Nedovtipní
2002 Bestiario
Zloba
2001 Dobrotivé nebe
Žádné boží zprávy
2000 Adiós con el corazón
1999 No respires: El amor está en el aire
1997 Amor de hombre
Blasco Ibáñez (TV film)
Pomatené srdce
1996 Zapico
1995 Boca a boca
Smrtící informace
1993 Supernova
1988 Jsem ten, kterého hledáš (TV film)
1985 Futuro imperfecto
Parell d'ous, Un
Tráiler para amantes de lo prohibido (TV film)
1984 Últimas tardes con Teresa
1983 Adamo ed Eva, la prima storia d'amore
Podvodníci
1982 Labyrint vášní
Tac-tac
1980 Chocolate
Crónicas del bromuro
1979 Paco l'infaillible
1978 Ocasión, La

TV seriály

2007 Círculo rojo (TV seriál)
Herederos (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Antivicio (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
Calle nueva (TV seriál)
Pasen y vean (TV seriál)
1996 Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1993 Lleno, por favor (TV seriál)
Truhanes (TV seriál)
1991 Taller mecánico (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
Vida privada (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
Desastres de la guerra, Los (TV seriál)
Pícaras, Las (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky