foto

José Luis Barceló

  • nar. 1926
  • zem. 2009

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 El joven Picasso (TV film)
1992 Mujer de tu vida 2: Las mujeres de mi vida, La (TV film)
1991 Mimo hru
Sám nebo s dalšími
1990 Disparate nacional
Huella del crimen 2: El crimen de las estanqueras de Sevilla, La (TV film)
1988 The Legendary Life of Ernest Hemingway
1987 Espérame en el cielo
Lorca, smrt básníka (TV film)
1984 Mi amigo el vagabundo
1983 El Arreglo
Sobrenatural
1982 Cristóbal Colón, de oficio... descubridor
Gran mogollón, El
La tercera guerra de los niños
Leyenda del tambor, La
Los ritos sexuales del diablo
Martes y trece, ni te cases ni te embarques
1981 Maravillas
Momia nacional, La
Préstame tu mujer
1980 En mil pedazos
Esperando a papá
La guerra de los niños
1978 Hombre que supo amar, El
1977 Con uñas y dientes
Dos hombres y, en medio, dos mujeres
El monosabio
Ellas los prefieren... locas
Me siento extraña
Mi hija Hildegart
Niñas... al salón
Pecado mortal
Víkend
1976 Señor está servido, El
1975 Síla chtivosti
Trastienda, La
Yo soy Fulana de Tal
1974 Noví Španělé

TV seriály

1991 El Quijote de Miguel de Cervantes (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
Jinetes del alba, Los (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1986 Turno de oficio (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
Veraneantes (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
La comedia (TV seriál)
1982 Máscara negra, La (TV seriál)
Ramón y Cajal (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
Español y los siete pecados capitales, El (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1975 El quinto jinete (TV seriál)
Este señor de negro (TV seriál)
1974 Juan y Manuela (TV seriál)
Original (TV seriál)
Pícaro, El (TV seriál)
Silencio, estrenamos (TV seriál)
1971 La tía de Ambrosio (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky