foto

José Luis Manrique

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Kapitán Alatriste
1999 Pídele cuentas al rey
1998 Grandes ocasiones
1978 Pepito piscina
1977 Doña Perfecta
Train spécial pour SS
Víkend
1976 El chiste
Haz la loca... no la guerra
Libro del buen amor II, El
1975 Muerte de un quinqui
Síla chtivosti
Terapia al desnudo
1973 Manolo, la nuit
1972 Venta por pisos
1970 Don Erre que erre

TV seriály

2009 Águila roja (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2006 SMS, sin miedo a soñar (TV seriál)
2005 Pacovo mužstvo (TV seriál)
2004 Mis adorables vecinos (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2002 Javier ya no vive solo (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
Robles, investigador (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1997 Banda de Pérez, La (TV seriál)
Pasen y vean (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
1977 Mujeres insólitas (TV seriál)
1975 Pili, secretaria ideal (TV seriál)
1974 La cometa naranja (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace