foto

René-Jean Bouyer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 Histoire de l'Aviation (TV seriál)
2017 100 let francouzského letectví (TV film)
Pavarotti: Zrození popové hvězdy (TV film)
2015 Callas vs. Tebaldi (TV film)
2014 Tváří v tvář (TV seriál)
2005 De Gaulle Intime (TV film)
2000 Ils ont filmé la guerre en couleur (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2000 Ils ont filmé la guerre en couleur (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky