foto

Noriko Hidaka

  • nar. 31.5.1962 (57 let)
    Čijoda, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wake Up, Girl Zoo! Tchaj-wan de Go! (TV film)
2016 Wake Up, Girl Zoo! Mijagi PR de Go! (TV film)
2015 Little Witch Academia: Mahó šikake no Parade
Psycho-Pass: film
Wake Up, Girls! Zoku gekijōban: Seishun no kage
2014 Meitantei Konan: Idžigen no Sniper
Wake Up, Girls! Shichinin no Idol
2013 Gekijōban Hunter x Hunter: Phantom Rouge
Little Witch Academia
Love Live! School Idol Project
2012 Eiga Crayon Šin-čan: Araši o jobu! Ora to učú no Princess
2011 Eiga Suite Precure: Torimodose! Kokoro ga cunagu kiseki no Melody
Kjósógiga
Rurōni Kenshin: Meiji kenkaku romantan – Shin Kyōto-hen
Šimanču Mirika (TV film)
2010 Chii's Sweet Home: Čii to kočči, deau.
One Piece Film: Strong World - Episode 0
Učú Show e jókoso
2008 Death note: Následník (TV film)
Ranma ½: Akumu! Shunmin kō
2006 Jakeato no, okaši no ki (TV film)
Zápisník smrti
2005 Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Mew to hadó no júša Lucario
2004 Inujaša: Guren no hóraidžima
Pokémon 7 - Osud pokémona Deoxise
Sakura taisen: Le Nouveau Paris
Shin angyō onshi
2003 Inujaša: Tenka hadó no ken
Sakura taisen: Ecole de Paris
2002 Inuyasha - Kagami no naka no mugenjō
2001 Gekijōban Di Gi Charat: Hoshi no tabi
Inuyasha - Toki o koeru omoi
Spirit of Wonder: Šónen kagaku Club
1999 Gegege no Kitarou: Kitarou no Yuurei Densha
1998 Bokutači no Peace River
Ginga tecudó 999: Eternal Fantasy
Hunter x Hunter
Kašó no cuki: Aki kjógen
Kidó senkan Nadesico: Prince of Darkness
Touch: Miss Lonely Yesterday – Are kara, kimi wa (TV film)
1997 Gegege no Kitaró: Obake Nighter
1996 Tokumu sentai Shinesman
1995 Akazukin Čača
Ranma ½ SUPER
Totsuzen! Neko no kuni banipal witt
1994 Aoki densecu Shoot!
Oira uchū no tankōfu
Ranma 1/2: Čó musabecu Kessen! Ranma team VS Densecu no hó'ó
Šin kudžakuó
1993 Fight!!
Oedo wa nemurenai!
Unkai no meikjú Zeguy
1992 Boyfriend (TV film)
Mikeneko Holmes no júrei džóšu
Ranma ½: Kessen Tōgenkyō! Hanayome o torimodose!!
Sósei kiši Gaiarth
The Spirit of Wonder: China-san no jú'ucu
1991 Fušigi no umi no Nadia: Gekidžójó Original han
Honó no tenkósei
Júkan Club
Ranma ½: Chūgoku Nekonron daikessen! Okite yaburi no gekitō hen!!
1990 Ankoku šindenšó Takegami
Burning Blood
Kaze no na wa Amnesia
Mamono Hunter Jóko
1989 Baó raihóša
Fudžiko F. Fudžio anime Special: SF Adventure – Time Patrol Bon (TV film)
Ucu no miko
1988 Ginga eijú densecu
Můj soused Totoro
1987 Salamander
Tekkamen o oe: „d'Artagnan monogatari“ jori (TV film)

TV seriály

2019 Bermuda Triangle: Colorful Pastorale (TV seriál)
Mix: Meisei Story (TV seriál)
2018 Gangan Ganko-čan (TV seriál)
Koe Girl (TV seriál)
Pop Team Epic (TV seriál)
Šin'ja! Tensai Bakabon (TV seriál)
2017 Little Witch Academia (TV seriál)
2016 Gangan Ganko-čan (TV seriál)
Koneko no Čii: Ponponra daibóken (TV seriál)
ViVid Strike! (TV seriál)
2015 Garo: Guren no cuki (TV seriál)
Sore ga seijú! (TV seriál)
2014 Ganbare! Lulu Lolo (2014) (TV seriál)
Girlfriend (Kari) (TV seriál)
Love Live! School Idol Project (TV seriál)
Psycho-Pass 2 (TV seriál)
Wake Up, Girl Zoo! (TV seriál)
Wake Up, Girls! (TV seriál)
2013 Ganbare! Lulu Lolo (TV seriál)
Kjósógiga (TV seriál)
Love Live! School Idol Project (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
Pretty Rhythm: Dear My Future (TV seriál)
Psycho-Pass (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
Kore wa Zombie desu ka? (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
Pretty Rhythm: Aurora Dream (TV seriál)
Suite Precure♪ (TV seriál)
Supernatural: The Animation (TV seriál)
2010 Dóbucu kankjó kaigi (TV seriál)
Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)
2009 Chii's Sweet Home: Atarašii ouči (TV seriál)
Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
2008 Chii's Sweet Home (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
2007 MapleStory (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Šinsekai (E37)
1.28 (E36)
Sacui (E35)
další epizody (9)
2006 Himawari! (TV seriál)
Inukami! (TV seriál)
2005 Ičigo 100% (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
2004 Major (TV seriál)
Massugu ni ikó. (TV seriál)
Nanami-čan (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
2003 Croket! (TV seriál)
Massugu ni ikó. (TV seriál)
Rockman.EXE Axess (TV seriál)
Sonic X (TV seriál)
2002 Šin megami tensei: Devil Children – Light & Dark (TV seriál)
2001 Gakuen senki Murjó (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
Vandread (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
Tenši ni narumon! (TV seriál)
1998 Bakusó kjódai Let's & Go!! Max (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
Šódžo kakumei Utena (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Harimogu Harry (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1994 Akazukin Čača (TV seriál)
Omakase Scrappers (TV seriál)
Ranma ½ Special (TV seriál)
1993 Aoki densecu Shoot! (TV seriál)
Ranma ½ OAV (TV seriál)
1992 Čirorin mura monogatari (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Episode 124 (E124)
Episode 123 (E123)
Episode 122 (E122)
další epizody (19)
1991 Honó no tókjúdži: Dodge Danpei (TV seriál)
Očame na futago: Clare gakuin monogatari (TV seriál)
Nadia: Tajemství Modré vody (TV seriál)
Zděděná planeta (E39)
Do vesmíru (E38)
Císař Neo (E37)
další epizody (11)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Episode 99 (E99)
Episode 98 (E98)
Episode 97 (E97)
další epizody (48)
1990 Nadia: Tajemství Modré vody (TV seriál)
Plovoucí ostrov (E28)
Ostrov čarodějnice (E27)
Osamělý King (E26)
další epizody (28)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Episode 57 (E57)
Episode 56 (E56)
Episode 55 (E55)
další epizody (48)
1989 Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
Parasol Henbé (TV seriál)
Peter Pan no bóken (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
P-chan Bakuhatsu! Ai no Mizubashira (E09)
Kikiippatsu! Shiryō no Bonodori (E08)
Sarawareta P-chan (E07)
další epizody (9)
Ranma ½ (TV seriál)
Ore wa Otoko da! Ranma Chūgoku e Kaeru? (E18)
Ranma Daisuki! Sayonara wa Iwanaide!! (E17)
Shanpū no Hangeki! Hissatsu Shiatsu Kobushi wa Mukuro mo Kokoro mo Ubau (E16)
další epizody (18)
1988 City Hunter 2 (TV seriál)
1987 Anime Sandžúši (TV seriál)
City Hunter (TV seriál)
1986 Bosco Adventure (TV seriál)
1985 Nindža senši Tobikage (TV seriál)
Touch (TV seriál)
1984 Jorošiku Mecha Doc (TV seriál)
Čódžikú kidan Southern Cross (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace