foto

Ian Roberts

  • nar. 29.7.1965 (53 let)
    Secaucus, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hráčské doupě
2015 Hříčky přírody
2014 Android Cop
Ulička hanby
2012 Diktátor
2010 Freak Dance
2009 Kámoš k pohledání
Kšeftáři
2008 Bratři z donucení
Gigantický
Poloprofesionál
Tvrďák Taylor
2007 Neuvěřitelný život rockera Coxe
Policajti z Rena
Puberty: The Movie
Wild Girls Gone
2006 Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
2004 Terrorists
Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
2003 Death of a Dynasty
2002 Martin & Orloff
2000 Bravo, girls!
1996 Escape from It's a Wonderful Life (TV film)
1979 Home Movies

TV seriály

2016 Dice (TV seriál)
Alimony (S01E04)
Hidden America with Jonah Ray (TV seriál)
Love (TV seriál)
The Date (S01E05)
Teachers (TV seriál)
Duct Duct Goose (S01E03)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Finds Her Mom! (S02E13)
Nová holka (TV seriál)
Jeff Day (S05E15)
2015 The Hotwives of Las Vegas (TV seriál)
2014 Pan kritik (TV seriál)
Playing House (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Charges and Specs (S01E22)
Americký táta (TV seriál)
Scents and Sensei-bility (S12E03)
2013 Drunk History (TV seriál)
Newsreaders (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Tělesná výchovýchova (S04E07)
Arrested Development (TV seriál)
Off the Hook (S04E14)
A New Start (S04E05)
2012 Key and Peele (TV seriál)
2011 Workaholics (TV seriál)
Teenage Mutant Ninja Roommates (S02E07)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Barefoot Pedaler (S01E11)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Woman of the Year (S02E17)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Párty na klíč (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Life & Times of Tim, The (TV seriál)
2007 Halfway Home (TV seriál)
Very Funny Show, The (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
2005 Arrested Development (TV seriál)
The Sword of Destiny (S02E15)
My Hand to God (S02E12)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
The One Where Michael Leaves (S02E01)
Let 'Em Eat Cake (S01E22)
2003 Reno 911! (TV seriál)
1998 Upright Citizens Brigade (TV seriál)
1997 Apt. 2F (TV seriál)

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
2011 Jon Benjamin Has a Van (TV pořad)
2001 Late Friday (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Zocelovací kúra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace