foto

Joseph Gian

  • nar. 13.7.1961 (59 let)
    North Miami Beach, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 But Deliver Us from Evil
2014 Henry & Me
2000 Blood Money (TV film)
Vrať se mi
1990 Blázen do tebe
1988 Blackout
1987 Raději zemřít
The Night Stalker
1983 Blue Skies Again
Noc v ráji
Šťastný konec (TV film)

TV seriály

2002 Life with Bonnie (TV seriál)
1998 Godzilla: The Series (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1996 Women: Stories of Passion (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Poražený získává vše (S07E09)
Věci, které děláme pro lásku (S07E08)
Beze strachu (S07E07)
další epizody (9)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 One Big Family (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 The Insiders (TV seriál)
1984 Cesta do nebe (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky