foto

Elisa Ramírez

  • nar. 2.12.1943 (76 let)
    Alzira, Valencia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Memorias del general Escobar
1976 Adulterio a la española
Señor está servido, El
1973 Celos, amor y Mercado Común
Figlio di Zorro, Il
1970 Hombre que se quiso matar, El
1969 Celestina, La
Revoltosa, La
1968 Platero y yo
Un día es un día
1967 Mujer de otro, La
1966 Querido profesor
1965 La familia y... uno más
1964 Crucero de verano
1963 Llegar a más

TV seriály

1991 Narradores (TV seriál)
1986 Tristeza de amor (TV seriál)
1984 Veraneantes (TV seriál)
1981 El actor y sus personajes (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
Tres mosqueteros, Los (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
Teatro de misterio (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
Premio, El (TV seriál)
1967 Las doce caras de Juan (TV seriál)
1966 La pequeña comedia (TV seriál)
Teatro breve (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
Teatro de humor (TV seriál)
1963 Confidencias (TV seriál)
Novela (TV seriál)
Tras la puerta cerrada (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Mañana puede ser verdad (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky