foto

Tania Reddin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Journey's End
2013 Lucan (TV film)
2008 39 stupňů (TV film)
Fiona's Story (TV film)
He Kills Coppers (TV film)
2006 Low Winter Sun (TV film)
2005 Královnina sestra (TV film)
Mrazivá tma
Poslední kat
Ředitelka (TV film)
2004 Dirty Filthy Love (TV film)
2003 Weekend with Eva, A
2001 The Fear

TV seriály

2017 Guerrilla (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2016 Dark Angel (TV seriál)
My Mother and Other Strangers (TV seriál)
God Rest You Merry (E05)
Vera (E04)
The Price (E03)
další epizody (5)
The Nightmare Worlds of H.G. Wells (TV seriál)
2015 The Trials of Jimmy Rose (TV seriál)
2014 Cilla (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Opona - Poirotův poslední případ (S13E05)
2012 Eternal Law (TV seriál)
2011 Mad Dogs (TV seriál)
Vera (TV seriál)
Hidden Depths (S01E01)
Luther (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2010 Luther (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
2008 Generation Kill (TV seriál)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
2004 Bodies (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace