foto

Lisa Hall

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2014 Second Coming
2013 Zátiší
2011 Holy Flying Circus (TV film)
Random (TV film)
2009 Beyond the Pole
Malice in Wonderland
New Town (TV film)
2008 Somers Town
2007 Jízda o život
2006 Heroes and Villains
2004 London Fields Are Blue (studentský film)

TV seriály

2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Human Is (E06)
Crazy Diamond (E04)
The Commuter (E03)
další epizody (5)
SS-GB: Hitler v Británii (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2015 London Spy (TV seriál)
If This Is a Lie (E05)
I Know (E04)
Blue (E03)
další epizody (5)
2014 Cilla (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Dům podezřelých (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2010 This Is England '86 (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace