foto

Mabel Escaño

  • nar. 1946
    Málaga, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Armando (o la buena vecindad)
2005 Od svítání mívám stání
1991 Milenci
1987 Los invitados
Lute: camina o revienta, El
Policía
1986 Bragueta historia
Chica de los labios rojos, La
Entre pitos anda el juego
Ojete de Lulú, El
Sola ante el terror
1985 Chupete de Lulú, El
Esclava blanca, La
Greta y sus reuniones sexuales
Huella del crimen: Jarabo, La (TV film)
La mansión de los muertos vivientes
1984 Café, coca y puro
La de Troya en el Palmar
1982 Caray con el divorcio
Croupier Freddy
El mundo sexual de la pareja
Nacional III
Todos al suelo
1981 Momia nacional, La
1980 Crónicas del bromuro
Eugenie (Historia de una perversión)
Hijos de papá
Locos vecinos del 2º, Los
Mocný vliv měsíce
1979 Boda del señor cura, La
Mi adúltero esposo ('In Situ')
1978 Cabo de vara
1977 Caperucita y Roja
Locuras de Jane, Las
Víkend
1976 A la legión le gustan las mujeres... y a las mujeres, les gusta la legión
Araña y cierra España
Las camareras
Ligeramente viudas
Madrid, Costa Fleming
Promesa, La
1975 Buenos días perdidos, Los
Kniha dobré lásky
Muerte de un quinqui
1974 Open Season
1973 Doctor, me gustan las mujeres, ¿es grave?
La chica del Molino Rojo
1968 Long-Play
Pecados conyugales

TV seriály

2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
Más que amigos (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
1986 Segunda Enseñanza (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
1983 Lecciones de tocador (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1975 El quinto jinete (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace