foto

Cliff Richard

  • nar. 14.10.1940 (79 let)
    Lucknow, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Heathcliff (TV film)
1972 Case, The (TV film)
1967 Two a Penny
1966 Finders Keepers
1964 Báječný život
1963 Summer Holiday
1961 Klub mladých

TV seriály

2000 The Vicar of Dibley (TV seriál) - a.z.
Summer (S03E04) - a.z.
1967 Dee Time (TV seriál)
1964 The Roy Castle Show (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)

Dokumentární

2020 Cilla: The Lost Tapes (TV film)
2016 Zlatá Lýra (TV film)
2013 50s Britannia (TV seriál)
2012 Hello Quo
Pop Charts Britannia: 60 Years of the Top 10 (TV film)
The Queen's Diamond Jubilee: BBC Concert at Buckingham Palace (koncert)
2011 125 Years of Wimbledon: You Cannot Be Serious (TV film)
2010 The Vera Lynn Story (TV film)
2009 50 años de (TV seriál)
2004 Blood on the Turntable (TV film)
Cliff Richard: Koncert (koncert)
1998 The Best of British (TV seriál)
1993 Hollywood U.K. (TV seriál)
1983 Cool Cats - Twenty-five Years of Rock 'N' Roll Style
1982 The Compleat Beatles - a.z.
1980 Blue Suede Shoes - a.z.
1971 Cliff in Berlin (TV film)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1997 Heathcliff (TV film) - kniha

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1993 The Mal Pope Show (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)
1976 Plattenküche (TV pořad)
1973 Rock Concert (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1970 In Concert (TV pořad)
1966 Bratislavská lýra (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1961 Big Night Out (TV pořad)
Cliff! (TV pořad)
Musik aus Studio B (TV pořad)
1958 Oh Boy! (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky