foto

Grant Bridgeman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 The C Word (TV film)
2014 Nekompromisní trest (TV film)
Ztrácení
2012 Bert & Dickie
Facility, The
2011 Harold's Going Stiff
2010 In the Meadow
2009 Bale
Sezon tumanov

TV seriály

2017 Little Boy Blue (TV seriál)
The Moorside (TV seriál)
2016 Stíny nad Jerichem (TV seriál)
Humans (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
2014 Cilla (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2013 My Mad Fat Diary (TV seriál)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (7)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
2010 Accused (TV seriál)

Dokumentární

2015 Still Loved

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace