foto

Sally Geeson

  • nar. 23.6.1950 (68 let)
    Cuckfield, Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Carry On Girls
1972 Bless This House
Carry On Abroad
1971 Mr. Forbush and the Penguins
1970 Volání smrti
1969 Stalo se v Southportu
The Oblong Box
1968 Don't Raise the Bridge, Lower the River
1966 Great St. Trinian's Train Robbery, The
1961 Carry On Regardless

TV seriály

1971 Bless This House (TV seriál)
Fenn Street Gang, The (TV seriál)
1970 Wicked Women (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Misleading Cases (TV seriál)
Sanctuary (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
1962 Katy (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2011 Greatest Ever Carry On Films (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace