foto

Salmaan Peerzada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Nemocnice Britannia
1981 Blood of Hussain, The
1975 Private Enterprise, A
1971 Jezdci
Mr. Forbush and the Penguins
1969 Vendetta for the Saint
1968 Twisted Nerve
1966 The Brides of Fu Manchu

TV seriály

1984 Perla v koruně (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
1972 The Regiment (TV seriál)
1970 The Misfit (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Frontier (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
The Jazz Age (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Swizzlewick (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace