foto

Klára Spilák

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Špatné básně
1988 Brigádeltérítés (TV film)

TV seriály

2017 Válótársak (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
1994 Kisváros (TV seriál)
Mindenki nyomoz (E17)
Készültség (E15)
1993 Kisváros (TV seriál)
Tehénkeringő (E14)
Jó kis balhé (E11)
Mama csak egy van (E10)
další epizody (9)
1989 Eszmélet (TV seriál)
Kései sirató (E05)
A szépség koldusa (E02)

Host

TV pořady

2013 Budapešťské podzemí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky