foto

Jason Alan Smith

  • nar. 1976
    Baton Rouge, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Avengers of Justice: Farce Wars
2017 Diane
The Other
2016 Zlo nikdy nespí
2012 Meeting Evil
2010 Do Not Disturb
Jelly
2009 Strážce majáku
2008 Zlatí chlapci
Šílený
2007 Frankie D
2006 Big Bad Wolf
2005 Víra mých otců (TV film)
Welcome to Earth

TV seriály

2017 Zlá krev (TV seriál)
Zavržená (S01E07)
2015 Hindsight (TV seriál)
2014 Mistresses (TV seriál)
Friends with Benefits (S02E04)
2012 Nashville (TV seriál)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Odvážní a bohatí (S03E01)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tiché volání (S02E07)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)

Dokumentární

2007 Being Michael Madsen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace