foto

Inna Koljada

  • nar. 28.4.1989 (30 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chrani těbja ljubov moja (TV film)
Mesť kak lekarstvo (TV film)
Privet ot aista (TV film)
2013 Prostaja děvčonka (TV film)
S čistogo lista (TV film)
2012 Ja jego slepila (TV film)
Pover, vsjo budět chorošo... (TV film)
Rusalka (TV film)
2008 Šviháci

TV seriály

2019 Ni šagu nazad! (TV seriál)
2018 Kogda solnce vzojďot (TV seriál)
2017 Tot kto čitajet mysli (TV seriál)
2016 Vsjo vozrasty ljubvi (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Risunok smerti (S10E04)
Ubijca bankov (S10E03)
Sliškom mnogo versij (S10E02)
2015 Kto ja (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Dobroje imja (TV seriál)
Pljus Ljubov (TV seriál)
U vas budět rebjonok... (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Mečta kulturista (E20)
Grenlandija (E19)
Vračebnaja tajna (E18)
další epizody (20)
Всё сокровища мира (TV seriál)
2013 Gorodskije špiony (TV seriál)
Ona ně mogla inače (TV seriál)
Ottěpel (TV seriál)
Pervaja ljubov (TV seriál)
Pričal Ljubvi i Naděždy (TV seriál)
Ukradi meňa (TV seriál)
Vangelija (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Mať i mačecha (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Požar (S02E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky