foto

David Grieco

  • nar. 19.9.1951 (69 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 La macchinazione
2004 Evilenko
1996 Magi randagi, I
1992 Segno del comando, Il (TV film)
1990 Non aprite all'uomo nero (TV film)
1989 Mortacci
1988 Angela come te
Caruso Pascoski di padre polacco

TV seriály

1986 Quando arriva il giudice (TV seriál)
1985 Sny a potřeby (TV seriál)

Dokumentární

2011 Valdagno, Arizona

Režijní filmografie

Filmy

2016 La macchinazione
2004 Evilenko

Dokumentární

2011 Valdagno, Arizona
2005 Favola inventata, La (TV film)
2002 Borgata America (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1968 Partner.

Dokumentární

2016 Perché sono un genio! Lorenza Mazzetti
2006 O Lucky Malcolm!
2002 Borgata America (TV film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2002 Clown in Kabul

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky