foto

Brett Stimely

  • nar. 30.11.1955 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Citizens
2017 The Terror of Hallow's Eve
2013 Dirty Teacher (TV film)
El Teniente Amado
Nemocnice Parkland
2011 Transformers 3
2009 Strážci - Watchmen
2004 The Whisper
1997 Last Chance Love
1994 Záhadná Sarah (TV film)
1993 Greshnitsa v maske
1989 Amazonky z avokádové džungle smrti
1988 Krvavý kámen
My First Love (TV film)

TV seriály

2009 Párty na klíč (TV seriál)
Setkání Výboru konzervativních vysokoškoláků z Kalifornie (S01E02)
2005 Guilty or Innocent? (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Fifth Wheel (S04E14)
1995 Cybill (TV seriál)
High Society (TV seriál)
Kirk (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1993 Getting By (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
Flesh 'n' Blood (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2000 Race for the Poles

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky