foto

Vladimir Miščančuk

  • nar. 5.8.1946 (74 let)
    Volovel, Brestskaya oblast, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Privet ot aista (TV film)
2015 Rabota nad ošibkami (TV film)
V těsnotě, da ně v obidě (TV film)
2013 Moj belyj i pušistyj
2010 Oko za oko (TV film)
2009 Odstřelovač: Odvetná zbraň (TV film)
2008 V ijuně 41-go
2007 Čaklun i Rumba
2004 Bezejmenná kóta
1991 Jatrinskaja vědma
1985 S jubilejem podožďom
1983 Řidič autobusu (TV film)

TV seriály

2019 Otčim (TV seriál)
2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Ně togo polja jagoda (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Tonkij ljod (TV seriál)
2015 Krasnaja koroleva (TV seriál)
Na dalněj zastave (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
2014 Drugaja semja (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
Vsjo sokrovišča mira (TV seriál)
2013 Kljaňomsja zaščiščať (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Mjortvyj gorod (S02E31)
Ona ně mogla inače (TV seriál)
Parfjumerša (TV seriál)
Pričal Ljubvi i Naděždy (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
Vangelija (TV seriál)
2012 A sněg kružit... (TV seriál)
Belyje volki (TV seriál)
Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
Otdel 'S.S.S.R.' (TV seriál)
2011 Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Kukla (S01E34)
2009 Sud (TV seriál)
Trepanacija serdca (E11)
2008 Vyzov (TV seriál)
Sem synovej Nga (S03E03)
2002 Zakon (TV seriál)
Verdikt (E17)
Svidětěl zaščity (E16)
Sud da dělo (E15)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky