foto

Ruth Foster

  • nar. 29.1.1920
    Cincinnati, Ohio, USA
  • zem. 12.5.2012 (92 let)
    Del Mar, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1995 Frankie hvězdář
1991 Objekt krásy
1989 Glory! Glory! (TV film)
1988 Betrayal of Silence (TV film)
Tidy Endings (TV film)
Vánoční společnice (TV film)
1987 Případy otce Dowlinga (TV film)
1986 As Is (TV film)
1985 'Master Harold'... and the Boys (TV film)

TV seriály

1988 Tanner '88 (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Miluj mě nebo mě opusť (S01E09)
Láska na prodej (S01E05)
Laura (S01E03)
Trying Times (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Dokumentární

1996 The Rolling Stones - Rock And Roll Circus (koncert)
1987 Paul Simon, Graceland: The African Concert (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky