foto

José Albiach

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Paraíso ya no es lo que era, El
1984 Huella del crimen: El crimen del Capitán Sánchez, La (TV film)
Nevinní svatí
Případ Almeria
1982 Asesinato en el Comité Central
1980 Alcalde y la política, El
El divorcio que viene
Mamá, levántate y anda
1979 Virgo de Visanteta, El
1977 Casa de citas
Menor, La
1976 Alcalde por elección
Libro del buen amor II, El

TV seriály

1999 ¡Qué grande es el teatro! (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1988 Olivar de Atocha, El (TV seriál)
1986 Segunda Enseñanza (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
Página de sucesos (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
Hrůzy války (TV seriál)
1977 Las viudas (TV seriál)
1974 Noche de teatro (TV seriál)
1972 Historias de Juan Español (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky