foto

Balbino Lacosta

  • nar. 29.5.1961 (58 let)
    Zaragoza, Aragón, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Una canción
2010 El baile de San Juan
2006 Cándida
Goyovy přízraky
2004 Daltoni
Jenom člověk
2002 Hra o smrti
1998 Agujetas en el alma
Casting
1993 ¿Por qué lo llaman amor cuando quieren decir sexo?
1988 Dobrodružství Barona Prášila
1985 Kravička
Réquiem por un campesino español

TV seriály

2012 Stamos okupa2 (TV seriál)
2011 Isabel (TV seriál)
2010 Impares premium (TV seriál)
2009 Chica de ayer, La (TV seriál)
Los misterios de Laura (TV seriál)
Águila roja (TV seriál)
2007 Como el perro y el gato (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
Poslední vteřiny (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 Inquilino, El (TV seriál)
Paco y Veva (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
Hermanas (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1997 Señor Alcalde (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1995 Día que me quieras, El (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky