foto

Sejdulla Moldachanov

  • nar. 24.5.1958 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bolšaja poezija
Phantoms of the Sea
Tobol
2018 Berlin - Akkurgan
Sabot
Tinchlik ortida
2017 Kapr rozmražený
Krym
2015 Dom dlja rusalok
Rodina
2014 Běglecy
2013 Poljarnyj rejs
2012 Návrat do „A“
2011 Vysockij. Aspoň že jsem živ
2010 The Afghan Caravan
2008 Admirál
Na kraju stoju
2007 Shima
2006 Den pobedy
1993 Na Muromskoj dorožke
1982 Роща памяти

TV seriály

2019 Pustyňa (TV seriál)
2018 Godunov (TV seriál)
2017 Adaptacija (TV seriál)
Zolotaja Orda (TV seriál)
2016 Gostinica "Rossija" (TV seriál)
Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Sofija (TV seriál)
Trassa smerti (TV seriál)
2015 Džuna (TV seriál)
Petlja Nesterova (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Schvatka (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
1993 Zlatá horečka: Úprk do Squaw Creek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky