foto

Valerij Pankov

  • nar. 7.5.1980 (38 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 SuperBobrovy
Viking
Zvjozdy utrom jarče
2009 Kapkan dlja killera

TV seriály

2017 Bezopasnosť (TV seriál)
Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Kňaz ťmy ili Bafomet (E02)
Mjortv na 99% (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
2015 Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
2014 Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Čjornaja reka (TV seriál)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace