foto

Valerij Pankov

  • nar. 7.5.1980 (37 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 SuperBobrovy
Viking
Zvjozdy utrom jarče
2009 Kapkan dlja killera

TV seriály

2017 Bezopasnosť (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Kňaz ťmy ili Bafomet (E02)
Mjortv na 99% (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
2015 Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
2014 Čjornaja reka (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2007 Advokat 3 (TV seriál)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace